Euran Raskaskonehuolto Oy on paikallinen raskaskonehuollon asiantuntija. Palvelemme asiakkaita ensisijaisesti Euran Kauttualla ja lähikunnissa. Teemme luotettavasti muun muassa kevytkuorma-autojen, kaivinkoneiden, pyöräkoneiden, traktoreiden ja kauhakuormaajien kausihuollot ja tarvittavat korjaukset. Meillä on oma korjaamohalli, jossa kokenut henkilöstömme huoltaa ja korjaa raskasta kalustoa monipuolisten työvälineidemme avulla. Vaativampikin huolto onnistuu meiltä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Huoltotyöt ja varaosat yksilöllisiin tarpeisiin

Työkoneet joutuvat viikoittain raskaan kulutuksen alle, ja niiden säännöllinen huolto on ensiarvoisen tärkeää kaluston toimintakyvyn ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Eri merkit ja tyypit vaativat jokainen omanlaisensa asiantuntemuksen, jotta työvälineen erityispiirteet saadaan kunnolla käytyä läpi huollon yhteydessä ja mahdolliset viat korjattua. Teemme huoltotyöt sopimuksen mukaan omissa tiloissamme tai sopimuksen mukaan joustavasti asiakkaan määrittämässä kohteessa.

Käytämme työssämme nykyvaatimusten mukaisia erikoistyökaluja ja laitteita. Lisälaiteasennukset ja -korjaukset onnistuvat myös kaikkiin tarpeisiinne.