Euran Raskaskonehuolto Oy on erikoistunut umpikumirenkaiden prässäyspalveluihin. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus eri trukkimalleista ja -tyypeistä. Meiltä saat aina ajantasaiset suositukset trukin renkaista, lisävarusteista ja huoltoon liittyvistä asioista. Palvelemme ja avustamme asiakkaitamme kaikenlaisissa trukin rengashankinnoissa, niin umpikumi- kuin ilmarengasvalinnoissa.

Laadukkaat työvälineet takaavat nopean palvelun

Käytössämme olevan rengasprässin ansiosta toimitamme sinulle renkaat vanteille nopeasti ja luotettavasti kiireiselläkin aikataululla. Käytämme monien eri rengastyyppien asennukseen sopivaa prässiä, jolla saamme asennettua vanteen kuin vanteet huolellisesti. Hyvät ja huolletut välineemme takaavat laadukkaan ja kestävän työn jäljen.

Trukin umpikumirenkaat suoraan varastosta

Trukkien monenlaisten työtehtävien takia ne joutuvat kulkemaan kaikenlaisilla pinnoilla, mikä voi olla vahingollista renkaille ja aiheuttaa kulumaa. Sen vuoksi  on tärkeää, että trukin renkaat tarkastetaan säännöllisesti sekä tarpeen tullessa vaihdetaan ajoissa. Näin vältytään odottamattomilta vahingoilta. 


Rengasvalikoimastamme löydät niin premium-luokan renkaat kuin edullisemmatkin rengasvaihtoehdot. Umpikumirenkaissa on erinomainen pito, matala vierintävastus ja hyvä käytettävyys. Oikean rengasvalinnan avulla saat rutkasti lisää ajokilometrejä kalustollesi, vaikka päivät kuluisivatkin kovilla ja karkeilla pinnoilla työskennellen.