Euran Raskaskonehuolto Oy palvelee sinua monipuolisesti, tarvitsitpa trukkihuoltoa, trukin korjausta tai lisävarusteita. Palvelemme asiakkaitamme Euran Kauttualla ja lähialueilla. Huolto tehdään joko asiakkaan tiloissa tai omalla korjaamollamme. Kymmenen toimintavuoden aikana meille ovat tulleet tutuksi eri mallit ja merkit, joten voit luottaa asiantuntevaan palveluumme sekä vahvaan tietotaitoon.

Säännöllinen huolto pidentää trukin käyttöikää

Trukki on monien eri alojen yritysten apuväline arkisissa työtehtävissä. Korkean käyttöasteensa vuoksi se joutuu kovaan rasitukseen useita kertoja päivässä. Viallinen tai vajaasti toimiva trukki saattaa pahimmillaan hidastaa liiketoimintaa tai pysäyttää sen hetkeksi kokonaan. Laadukkaan ja säännöllisen trukkihuollon avulla koneen käyttöikä pitenee, sen tehokkuus työvälineenä paranee ja se pysyy turvallisena sekä luotettavana apuvälineenä kaikenlaisissa työtehtävissä. Meidän ensisijainen tavoitteemme on varmistaa trukin nopea huolto ja korjaaminen, jotta pääset mahdollisimman pikaisesti takaisin töihin työvälineesi kanssa.

Laadukas huoltokalusto ja varaosat

Huoltokalustomme ja välineemme ovat alan parhaimmistoa, joten jokainen huolto sujuu varmasti ja luotettavasti kokeneiden osaajiemme käsissä. Käytämme vain hyväksi todettuja ja kestäviä varaosia. Meillä on kokemusta monenlaisista trukeista ja uusista sekä vanhoista trukkimalleista ja -merkeistä. Kun tilaat trukkihuollon kauttamme, käymme läpi sopivan ajankohdan ja aikataulun, minkä jälkeen sovimme, huolletaanko trukki yrityksemme omissa tiloissa vai sinun toivomassasi kohteessa.

Trukkien ajovoima-akut ja starttiakut

Saat hankittua kauttamme myös pitkäikäiset trukkien ajovoima-akut ja starttiakut. Kun oman työvälineesi akun käyttöikä on lopussa, käänny puoleemme, niin valitaan trukkityypillesi mitoiltaan sopiva uusi akku. Saat kauttamme tarvittaessa myös asiantuntijan apua hankintapäätöksiä tehdessäsi.


Euran Raskaskonehuolto Oy auttaa sinua kaikissa tarpeissasi Kauttualla ja lähikunnissa, olipa kyseessä trukkihuolto tai varaosien hankinta. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!