Raskaskonehuoltoa ammattimaisesti Eurassa ja lähikunnissa

Euran Raskaskonehuolto Oy on paikallinen raskaskonehuollon asiantuntija.

Palvelemme asiakkaitamme Euran lisäksi akselilla Uusikaupunki, Rauma, Huittinen. Olemme pitkän linjan toimija ja hoidamme luotettavasti niin kevytkuorma-autojen, kuorma-autojen, kaivinkoneiden, pyöräkoneiden, traktoreiden kuin kauhakuormaajienkin kausihuollot ja tarvittavat korjaukset.

Meillä on ajanmukainen huoltokalusto ja täyden palvelun korjaamohalli Euran Kauttualla, jossa kokeneet ammattilaiset huoltavat ja korjaavat raskasta kalustoa. Käytössämme on myös siltanosturi, Finkbeinerin jykevä kaksipilarinostin, jonka nostokyky on 9000 kiloa. Meiltä onnistuvat vaativammatkin huollot, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Meiltä huoltotyöt ja varaosat joustavasti juuri sinun tarpeisiisi

Työkoneiden säännöllinen huolto on tärkeää, sillä ne joutuvat viikoittain raskaan kulutuksen alle. Koneiden huoltaminen on ainoa tapa ylläpitää niiden toimintakykyä ja turvallisuutta. Huollamme työkoneiden lisäksi myös kuorma-autot.

Eri merkit ja tyypit vaativat jokainen omanlaisensa asiantuntemuksen, jotta työkoneen erityispiirteet saadaan käytyä kunnolla läpi huollon yhteydessä ja korjattua mahdolliset viat. Sitä asiantuntemusta ja ammattitaitoa meiltä löytyy! Teemme huoltotyöt sopimuksen mukaan joko omissa tiloissamme tai joustavasti asiakkaan määrittämässä kohteessa.

Käytössämme on nykyvaatimusten mukaiset erikoistyökalut ja laitteet. Ne auttavat varmistamaan, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Teemme mielellämme myös mahdolliset lisälaiteasennukset ja -korjaukset - tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö