Trukkien ilma- ja umpikumirenkaiden prässäykset nopeasti ja ammattitaidolla Eurassa

Euran Raskaskonehuolto Oy on perinteinen toimija, joka on erikoistunut umpikumirenkaiden prässäyspalveluihin.

Olemme alamme kokeneita ammattilaisia yli kymmenen vuoden kokemuksella erilaisista trukkimalleista ja -tyypeistä. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti: meillä asioidessasi saat ajantasaiset suositukset esimerkiksi trukin renkaista, lisävarusteista ja huoltoon liittyvistä asioista. Lisäksi palvelemme ja avustamme sinua tarvittaessa kaikenlaisissa trukin rengashankinnoissa, niin umpikumi- kuin ilmarengasvalinnoissa.

Ota yhteyttä - räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelupaketin!

Ota yhteyttä

Laadukkaat työvälineet ja rautainen ammattitaito takaavat nopean palvelun

Tarvitsetko renkaat vanteille pikaisella aikataululla? Me hoidamme! Käytössämme on rengasprässi, jonka ansioista työt hoituvat aina nopeasti ja luotettavasti. Rengasprässimme sopii monien erilaisten rengastyyppien asennukseen, joten renkaan kuin renkaan asentaminen onnistuu sujuvasti. Laadukkaisiin työvälineisiin yhdistettynä rautainen ammattitaitomme johtaa lopputulokseltaan kestävään ja korkean laatukriteerin omaaviin lopputuloksiin.

Meiltä saat trukin umpikumirenkaat suoraan varastosta

Trukkien käyttöön liittyy laaja skaala erilaisia työtehtäviä, jonka vuoksi ne joutuvat kulkemaan kaikenlaisilla pinnoilla. Tämä voi olla vahingollista renkaille ja aiheuttaa kulumaa. Sen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että trukin renkaat tarkastetaan säännöllisesti. Näin toimimalla mahdolliset ongelmat huomataan ajoissa ja trukin renkaat ehditään vaihtaa ennen vahingon tapahtumista.

Euran Raskaskonehuolto Oy:n rengasvalikoimasta löydät niin premium-luokan renkaat kuin edullisemmatkin vaihtoehdot. Umpikumirenkaissa on erinomainen pito, matala vierintävastus ja hyvä käytettävyys. Oikean rengasvalinnan avulla saat rutkasti lisää ajokilometrejä kalustollesi, vaikka päivät kuluisivatkin kovilla ja karkeilla pinnoilla työskennellen. Kysy lisää - päivitetään renkaidesi laatu oikealle tasolle!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö